24年专注教育
津桥优学

津桥优学

津桥通APP

津桥通APP

400-650-8585
当前位置:雅思培训 > 雅思真题 >

2019年7月18日雅思考试真题回忆汇总

2019-07-22编辑 : 津桥国际学院

资深顾问

24年教龄

7月18日的雅思考题逆天了,阅读全是配对题!尤其是第三篇的那个男人,让我泪流满面!

  7月18日的雅思考题逆天了,阅读全是配对题!尤其是第三篇的那个男人,让我泪流满面!

  他来了,他来了,Ted Hughes带着他的一生向我们走来,这个存在于2019年7月18日雅思阅读第三篇男人,成功的吸引了我的注意!——你赔我钱!

  一、听力部分

  Section 1

  主题:待回忆

  (题目顺序不分先后)

  Section 2

  主题: 政府志愿项目

  (参考机经:C from a wide range of background, A too busy to participate in , B takes care of the kids, C buying sth in supermarket, A sharing opinions from other volunteers, C no longer needs to travel, email personal information to, prepare several interesting questions, meet other potential volunteers , submit a formal application)

  Section 3

  主题: Hiketi怪石雕刻的研究

  (参考机经:A green stone is too hard to be carved, the owner locked after them very carefully, B communication with thier ancestors, C the position of hands to legs, B regular hole and the cord, BACEG)

  Section 4

  主题: 城市迁移

  二、阅读部分

  Passage One

  题目:秦始皇兵马俑里的中国战车

  Passage Two

  题目: 待回忆

  Passage Three

  题目: 英国诗人相关(Ted Hughes)

  三、写作部分

  小作文:线性图表

  大作文:政府应将财政投入老建筑维修还是建设新工程

  The restoration of old buildings in major cities in the world costs numerous government's expenditure. This money should be used in new housing and road development.

  To what extent do you agree or disagree?

  分手么?再也不见那种

  以上答案整理于烤鸭回忆,无法 ** 证正确性,仅供参考哦~希望今天参加考试的小伙伴们都可以顺利屠鸭~

上一篇:2019年7月20日雅思听力真题回忆

下一篇:2019年7月6日雅思考试回忆

相关文章
 
热门课程
北京总部地址:北京市海淀区中关村大街甲59号中国人民大学文化大厦9层
中关村地址:北京市海淀区中关村南大街甲18号北京国际大厦C座6层
国贸地址:北京市朝阳区建国门外大街甲6号中环世贸中心D座6层
封闭校区:北京市海淀区闵庄路3号玉泉慧谷29号楼
电话:400-650-8585
北京华钜津桥联合商务咨询有限公司
工信部备案:京ICP备08103786号-19